Hvor lang ventetid er der på en dukke?

Der er ca. 6 ugers leveringstid på custommade dukker. Før juletid er der særligt travlt, så hold øje med bestillingsfristen på min insta- og facebook-profil.

I særlige tilfælde rykker jeg gerne rundt for at haste en dukkebestilling igennem. Det kan fx være ved ønske om at en dukke skal følge barnet ved en operation – eller ved englebørn, hvor behovet er akut. Ved sådanne forespørgsler er du altid velkommen til at ringe på 26402900.


Dukker med vægt

Allerførst; En dukke med vægt er ikke legetøj. Børn under 3 år bør aldrig sidde med dukken uden voksent opsyn.

Dukken vejes uden løst tøj og pynt. Du skal være opmærksom på, at tyngden i dukken er "dødvægt", og det betyder, at den vil føles en del tungere end barnet gjorde i virkeligheden. Ligesom forskellen at bære på et sovende og et vågent barn. Jeg har læst, at "aktiv vægt" føles som 1/2-2/3 af "dødvægt" sådan cirka. Så en tung dukke er ikke nem at tumle og lege med, men den er et sødt minde i fortællingen om "dengang, du blev født".

Hvad er der indeni dukkerne?

Fyldet består af polyesterfibre (bamsefyld), og vægten er fine stålkugler syet ind i en tæt inderpose.

Kan dukken vaskes?

Jeg er klar over, at dukkerne kan blive både beskidte og ”medtagede” ved brug. Dukker uden vægt, som er beregnet til leg, kan vaskes i hånden i lunkent sæbevand.

Dukker med vægt må derimod ikke blive gennemvåde, og bør derfor kun pletvasket med en opvreden klud.

Kan jeg returnere et custommade produkt?

Jeg gør mig umage med hvert enkelt produkt, jeg selv syr, og er der fejl, skal det naturligvis enten rettes eller udskiftes. Men derudover kan jeg desværre ikke tage disse særlige bestillinger retur.  Alle de øvrige produkter, som ikke er lavet med personligt præg, kan naturligvis returneres inden for 14 dage efter forbrugerloven. Læs mere her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/e-handel-alt-om-koeb-paa-nettet/fortrydelsesret-paa-nettet-her-er-dine 


Er produkterne økologiske?

Nej, som udgangspunkt bruger jeg ikke økologiske materialer. I stedet går jeg efter en kvalitet af Oeko-Tex® Standard 100 certificerede metervarer og tråde. 


Hvad står Oeko-Tex 100 for? 

Oeko-Tex 100 logoOeko-Tex® Standard 100 er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler. For at en producent kan blive certificeret, skal hans produkter opfylde en række krav vedr. indholdet af kemiske stoffer, der er – eller mistænkes for at kunne være – skadelige for vores helbred. Det er især vigtigt i fht. materialer til børn, fordi de kan finde på at sutte på eller tygge i stoffet.